دادورزی: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر در دوشنبه‌های پاسخگویی مسئولان که دوشنبه ۳۰ تیرماه در خبرگزاری ایرنا با حضور اصحاب رسانه برگزار شد با اشاره به اهمیت ایثار، امنیت و جایگاه شهدای مقاومت، اظهار داشت: دستیابی به اهداف بزرگ نیازمند سرمایه‌گذاری‌های سنگین است و در نظام جمهوری اسلامی، این سرمایه‌گذاری‌ها گاه به […]

دادورزی: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر در دوشنبه‌های پاسخگویی مسئولان که دوشنبه ۳۰ تیرماه در خبرگزاری ایرنا با حضور اصحاب رسانه برگزار شد با اشاره به اهمیت ایثار، امنیت و جایگاه شهدای مقاومت، اظهار داشت: دستیابی به اهداف بزرگ نیازمند سرمایه‌گذاری‌های سنگین است و در نظام جمهوری اسلامی، این سرمایه‌گذاری‌ها گاه به معنای جان‌فشانی شهداست.

نعمت اله غلامپور، افزود: اگر هدف ما محو رژیم صهیونیستی و شکست هیمنه جعلی اسرائیل است، قطعاً باید هزینه‌های بزرگ‌تری بپردازیم. شهدای بزرگی چون سردار سلامی، شهید باقری، شهید رشید، سرمایه‌های عظیمی برای کشور بوده‌اند و شهادت آن‌ها نیز مسیر تحقق اهداف عالی انقلاب را هموارتر کرده است.

غلامپور با اشاره به شکست هیمنه آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه اخیر گفت: آن‌ها تصور نمی‌کردند کشوری مانند ایران این‌گونه برخورد نظامی داشته باشد. در حالی که واقعیت صحنه‌های جنگ و میزان تلفاتشان را پنهان می‌کنند، اما ما از عمق خسارات و شکست آن‌ها آگاه هستیم.

غلامپور ادامه داد: آنچه در این جنگ بیش از هر چیز اهمیت داشت، انسجام و اتحاد مثال‌زدنی مردم ایران بود. همه اقشار، گرایش‌ها و تفکرات مختلف سیاسی در دفاع از انقلاب اسلامی متحد شدند. امروز برای دشمنان روشن شده که رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، محبوب دل همه مردم ایران است و این حمایت عمومی بیمه‌ای برای آینده انقلاب است.

*رسیدگی به مجروحان جنگ ۱۲ روزه و خدمات درمانی

مدیرکل بنیاد شهید بوشهر با اشاره به شهدای حملات اخیر، از جمله شهید قائدی که از نیروهای پدافند هوایی بوشهر بود و در مأموریتی در تهران به شهادت رسید، افزود: بنیاد شهید موظف به ارائه خدمات درمانی کامل به مجروحان جنگی در استان است. تمام روند درمان، تعیین درصد جانبازی و سایر خدمات در حال انجام است و چنانچه خانواده‌ای از این روند بی‌اطلاع باشد، کافی‌ست به بنیاد مراجعه کند.

وی گفت: ما در حوزه درمان ایثارگران ۵۴ هزار نفر جامعه هدف داریم. خدمات درمانی شامل بیمه پایه برای ۱۵۰۰ نفر و بیمه تکمیلی برای بیش از ۱۸ هزار نفر است. ۳۰۰۰ مورد درمان در منزل برای جانبازان زمین‌گیر انجام شده است. همچنین بیش از ۹ میلیارد تومان از محل بیمه بنیاد برای این خدمات پرداخت شده و حدود ۲۵۰ مرکز درمانی طرف قرارداد ما در استان فعال هستند.

غلامپور افزود: استان بوشهر به دلیل کمبود مراکز مجهز درمانی، بسیاری از ایثارگران را به مراکز درمانی در شیراز و تهران اعزام می‌کند. تمام هزینه‌های اعزام، بستری و ویزیت توسط بنیاد تأمین و پیگیری می‌شود.

*فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی و حمایتی

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی گفت: ۲۸ مدرسه شاهد در استان بوشهر فعال هستند که در آن‌ها حدود ۱۳۴ نفر از فرزندان شهدا، آزادگان و جانبازان بالای ۲۵ درصد مشغول تحصیل هستند. همچنین تعداد زیادی از فرزندان جانبازان زیر ۲۵ درصد و خانواده‌های رزمندگان نیز در این مدارس تحصیل می‌کنند.

نعمت اله غلامپور افزود: در حوزه آموزش عالی، ۷۰۴ دانشجوی مشمول طرح شاهد در دانشگاه‌های استان حضور دارند. ما تلاش کرده‌ایم با ارائه حمایت‌های تحصیلی، شهریه‌ای و رفاهی، زمینه موفقیت این عزیزان را فراهم کنیم.

*خدمات حق پرستاری و کمیسیون‌های تعیین درصد

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگرا به موضوع حق پرستاری و کمیسیون‌های تعیین درصد جانبازی نیز پرداخت و گفت: سال گذشته حدود ۲۰۰۰ نفر در نوبت کمیسیون بودند که طی سه دوره در اردیبهشت، شهریور و بهمن ۱۴۰۱ همگی تعیین وضعیت شدند. امسال هم تا پایان آبان‌ماه، کمیسیون بعدی را برگزار خواهیم کرد.

غلامپور تأکید کرد: سه گروه در اولویت کمیسیون هستند؛ کسانی که برای نخستین‌بار درخواست تعیین درصد دارند، نیروهای نظامی و انتظامی که در حین مأموریت دچار حادثه شده‌اند، و متقاضیان اشتغال با سهمیه ایثارگری.

*برنامه‌های فرهنگی، مراسم‌ و مناسبت‌ها

نعمت اله غلامپور در ادامه به برنامه‌های فرهنگی بنیاد اشاره کرد و گفت: برای نخستین‌بار در سال نو، برنامه تحویل سال در گلزار شهدای بوشهر به‌صورت زنده از صداوسیما پخش شد. همچنین در سطح شهرستان‌ها، مراسم آغاز سال نو با حضور مسئولان در گلزار شهدا برگزار شد.

وی از برگزاری مراسم تشییع شهید ناصر جوهرزاده، شهید ایمان قادر، یادواره شهدای اقتدار در دشتستان، حماسه مقاومت مجنون و مراسم‌های دهه کرامت به عنوان برنامه‌های شاخص فرهنگی بنیاد در سال جاری یاد کرد.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر از رسانه‌ها بابت انعکاس دغدغه‌های ایثارگران و خانواده شهدا تشکر کرد و گفت: ما در بنیاد شهید پاسخگویی به خانواده‌های شهدا و ایثارگران را یک وظیفه می‌دانیم. حتی در روزهای غیررسمی، در خدمت مردم هستیم و تماس‌ها از طریق سامانه ۱۶ و شماره تلفن‌های اعلام‌شده به صورت کامل پاسخ داده می‌شود.

*ساماندهی گلزارهای شهدا در استان بوشهر

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر در ادامه نشست خبری خود با اشاره به ساماندهی گلزارهای شهدا در سطح استان گفت: در استان بوشهر مجموعاً ۲۲۳ گلزار شهید داریم که ۸۴ مورد از آن‌ها در شهرستان دشتستان قرار دارند و این منطقه وسیع‌ترین مجموعه گلزارهای شهدا در استان است. بسیاری از این گلزارها ۲۰ تا ۲۵ سال پیش ساماندهی شده‌اند اما به دلیل فرسایش طبیعی نیاز به مرمت و تعمیر دارند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲–۱۴۰۳ با استفاده از اعتبارات استانی و کمک‌های تخصیص‌یافته از مرکز، موفق به ترمیم و تعمیر ۳۵ گلزار شهید در سراسر استان شدیم. همچنین امسال نیز کار مرمت و تحویل ۲۶ گلزار دیگر با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان در دست انجام است.

غلامپور با اشاره به نقش سایر نهادها در این اقدامات گفت: بسیاری از گلزارهای شهدا در روستاها قرار دارند و خوشبختانه دهیاران، شوراهای اسلامی و نیروهای بسیج، همکاری بسیار خوبی داشته‌اند. در اکثر روستاها فرمانده بسیج عضو شورا است و این همکاری باعث شده امور بدون مشکل خاصی پیش برود.

*خدمات‌رسانی مستقیم به ایثارگران

وی با تأکید بر اهمیت ارتباط چهره به چهره با ایثارگران افزود: ما در بنیاد شهید روز مشخصی را به‌عنوان تنها روز ملاقات در نظر نگرفته‌ایم. سه‌شنبه‌ها روز رسمی ملاقات است، اما در تمام روزهای هفته اگر ایثارگری مراجعه کند، پذیرای او خواهیم بود، مگر در مواردی که به مأموریت رفته باشم.

نعمت اله غلامپور، ادامه داد: ما در هفته یک روز را برای ملاقات مردمی در شهرستان‌ها اختصاص داده‌ایم که معمولاً در قالب میز خدمت یا دیدارهای حضوری در محل فرمانداری‌ها یا منازل ایثارگران انجام می‌شود. حتی در برخی هفته‌ها تا سه روز نیز در مناطق مختلف، به‌ویژه مناطق دورافتاده، حضور می‌یابیم.

غلامپور با اشاره به استفاده از سامانه ۱۶۱۶ برای ارتباط با ایثارگران گفت: اگرچه سامانه فعال است، اما در استانی کوچک مانند بوشهر، اغلب ایثارگران به‌صورت مستقیم و بدون واسطه با ما ارتباط می‌گیرند. شماره تماس بنده و معاونان در اختیار خانواده‌ها قرار دارد و هر زمان که پیامی از آن‌ها دریافت کنیم، وقت ملاقات برایشان تنظیم می‌کنیم.

وی با اشاره به عملکرد سه سال اخیر گفت: در این مدت، بیش از ۱۹۰۰ ملاقات حضوری با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران انجام داده‌ایم که بسیاری از آن‌ها در منازل عزیزان یا در محل سکونت‌شان بوده است. این دیدارها صرفاً تشریفاتی نیستند و ما پرونده هر فرد را بررسی می‌کنیم تا مشکلاتشان را به‌صورت دقیق و عملیاتی پیگیری کنیم.

  • منبع خبر : پایگاه خبری دادورزی