دادورزی: سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از معرفی ۱۰ واحد تولیدی و کارگاهی متخلف در نیمه نخست امسال به مراجع قضایی خبر داد. شهرام جلال پور در گفت‌وگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان افزود: در پی بازرسی‌های انجام گرفته از واحدهای تولیدی و کارگاهی، ۱۰ واحد متخلف در ۶ ماهه […]

دادورزی: سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از معرفی ۱۰ واحد تولیدی و کارگاهی متخلف در نیمه نخست امسال به مراجع قضایی خبر داد.

شهرام جلال پور در گفت‌وگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان افزود: در پی بازرسی‌های انجام گرفته از واحدهای تولیدی و کارگاهی، ۱۰ واحد متخلف در ۶ ماهه نخست امسال شناسایی و جهت رسیدگی قانونی به مراجع ذی‌صلاح معرفی شدند.

وی بیان کرد: انجام تمامی فرآیندها در ادارات دولتی بایستی مبتنی بر قانون باشد و در حقیقت اعتبار و اقتدار هر سازمانی جهت اقدامات اجرایی از قانون سرچشمه می‌گیرد.

جلال پور تصریح کرد: به طور کلی انجام بازید و بازرسی از مراکز تولید، نگهداری و پخش مواد غذایی و بهداشتی در چارچوب قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و همچنین قانون تعزیرات مواد غذایی و بهداشتی انجام می‌گیرد.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در همین راستا، کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ضمن پایش، ارزیابی و کنترل و بازرسی واحدهای فرآوری، تولید، بسته‌بندی، انبار، مواد خوراکی و آشامیدنی و عرضه مواد آرایشی و بهداشتی مطابق مقررات و قوانین بهداشتی مربوطه در حوزه دشتستان در جهت کنترل سلامت و ایمنی محصول تولیدی نسبت به معرفی واحدهای تولیدی و کارگاهی متخلف به مراجع قضایی اقدام می‌نمایند.

وی تأکید کرد: در پایش‌ها موارد تخلفی همانند عدم اخذ پروانه ساخت، عدم تحصیل پروانه مسئول فنی، عدم درج اطلاعات روی محصولات، عدم رعایت فرمول تأیید شده در پروانه ساخت، عرضه و فروش کالای فاقد مجوز و عدم رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در حین تولید و عرضه توسط بازرسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان دشتستان ادامه داد: هدف از این بازرسی‌ها، تضمین سلامت و ایمنی محصولات غذایی، بهداشتی و آرایشی و همچنین جلوگیری از تخلفات صنفی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان است.

 

جلال پور تصریح کرد: در ۶ ماهه نخست سال جاری، ۵۵۶ مورد بازرسی از واحدهای تولیدی، کارگاهی و سطح عرضه توسط بازرسین نظارت بر مواد غذایی انجام‌شده که تعداد ۱۰ مورد واحد تولیدی و کارگاهی متخلف به مراجع قضایی معرفی و نسبت به ضبط کالای تولیدی، جریمه نقدی، جمع‌آوری محصول غیرمجاز از سطح عرضه اقدام گردیده است.

  • منبع خبر : پایگاه خبری دادورزی