پایگاه خبری دادورزی: کتاب «میانجیگری در پرتو نظام کیفری ایران» تألیف محمد اسدی از سوی انتشارات «موفقیت» در ۲۲۴ صفحه و در سال ۱۴۰۰ منتشر شده است. این کتاب در چهار فصل نوشته شده. مولف در فصل نخست به مبانی و مفاهیم نظری پرداخته است.فصل دوم به شکل کاربردی تر، به موضوع کارایی و عملکرد […]
پایگاه خبری دادورزی: کتاب «میانجیگری در پرتو نظام کیفری ایران» تألیف محمد اسدی از سوی انتشارات «موفقیت» در ۲۲۴ صفحه و در سال ۱۴۰۰ منتشر شده است.
این کتاب در چهار فصل نوشته شده. مولف در فصل نخست به مبانی و مفاهیم نظری پرداخته است.فصل دوم به شکل کاربردی تر، به موضوع کارایی و عملکرد دادسرا در فرآیند میانجیگری پرداخته. در فصل سوم چالش های میانجیگری را بیان نموده و فصل چهارم را به نتیجه گیری اختصاص داده است.
محمد اسدی در جهت معرفی مفاد و موضوع این کتاب پژوهشی گفت: «حقوق کیفری عمری به درازای تاریخ جامعه بشری دارد و نشان می دهد انسان همواره با پدیده ی بزهکاری مواجه بوده که همچنان نیز ادامه دارد. به دنبال ناکارآمدی عدالت کیفری رسمی در برخورد با پدیده ی مجرمانه، نگرشها به سمت اندیشه ای نوین در جهت اصلاح و ترمیم جامعه در پی وقوع بزهکاری سوق داد که مهمترین روش آن میانجیگری است.»
اسدی با تاکید بر این موضوع که «میانجیگری فرایندی گفت و گو محور است» افزود: این گفت و گوست که در راستای حمایت از بزه دیده، عمده تاکید خود را در حل و فصل اختلافات به یک توافق میان بزه دیده و بزهکار قرار می دهد.
مولف کتاب میانجیگری در پرتو نظام کیفری در ادامه به «مهمترین اهداف بیشمار میانجیگری» اشاره کرد و به مواردی از آن از جمله کاهش حجم ورود پرونده ها به دادگستری، صرفه جویی در وقت و هزینه، جبران واقعی زیان های بزه دیده،اصلاح بزهکار اشاره نمود.
همچنین وی گفت: امید است این کتاب قضایی – اجتماعی گامی اساسی و مهم در راستای صلح و توسعه پایدار در جامعه بردارد.
- منبع خبر : پایگاه خبری دادورزی
https://daadvarzi.ir/?p=6284
Thursday, 21 November , 2024