مدیر کل انتقال خون استان بوشهر از راه اندازی آزمایشگاه انتقال خون به عنوان یکی از «امتیازات» و «اتفاق های مهم» در استان خبر داد و گفت: به دلیل متمرکزسازی، مجبور بودیم، لوله های آزمایش را به شهر شیراز بفرستیم. اما با راه اندازی آزمایشگاه انتقال خون در استان بوشهر سهم خودمان را از شیراز […]
مدیر کل انتقال خون استان بوشهر از راه اندازی آزمایشگاه انتقال خون به عنوان یکی از «امتیازات» و «اتفاق های مهم» در استان خبر داد و گفت: به دلیل متمرکزسازی، مجبور بودیم، لوله های آزمایش را به شهر شیراز بفرستیم. اما با راه اندازی آزمایشگاه انتقال خون در استان بوشهر سهم خودمان را از شیراز گرفتیم.
باستین اعلام کرد: برای اولین بار با خرید دستگاه اتوماسیون گروه بندی خون با قیمت ۱۰ میلیارد تومان، بدون دخالت انسان و در کمترین زمان ممکن جواب آزمایش ها آماده و در اختیار متقاضی (بیمارستان ها) جهت ادامه ی روند انتقال خون به بیمار قرار دهیم و وابستگی ما را به شهر شیراز به صفر برسانیم.
وی افزود: به دلیل نداشتن آزمایشگاه اختصاصی در استان، نمی توانستیم به بیمارستان ها همان روز کیسه های خون برای استفاده بیمار بدهیم. و با اینکه بالغ بر ۷۰ درصد پلاکت آزاد در مرکز داشتیم چون جواب آزمایش باید از شیراز می رسید بیمارستان نمی توانست خون ضروری را به بیمار تزریق کند.
مدیر کل انتقال خون استان بوشهر با تاکید بر اینکه انتقال خون استان بوشهر متصل به شبکه ملی خون رسانی است و این شبکه وظیفه تأمین خون کل کشور را دارد، اظهار داشت: ما صددرصد نیاز خون بیمارستان های استان را تأمین می کنیم و توانستیم تاکنون ذخیره خون را بالا بیاوریم. شهرهای تهران، خوزستان، سیستان و بلوچستان و بندرعباس چون تعداد بیماران تالاسمی شان ۶ برابر استان بوشهر است از ما برای تأمین خون بیماران کمک می گیرند.
- منبع خبر : پایگاه خبری دادورزی
Sunday, 24 November , 2024