دادورزی: مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر در یکشنبه های پاسخگویی مسئولان با خبرنگاران استان که صبح روز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در سالن شماره ۲ استانداری بوشهر برگزار شد، با اشاره به بحث آموزش به عنوان مهمترین بخش خدمات هلال احمر، گفت: آموزش در سطوح و افراد مختلف، اصلی ترین وظیفه جمعیت هلال احمر […]

دادورزی: مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر در یکشنبه های پاسخگویی مسئولان با خبرنگاران استان که صبح روز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در سالن شماره ۲ استانداری بوشهر برگزار شد، با اشاره به بحث آموزش به عنوان مهمترین بخش خدمات هلال احمر، گفت: آموزش در سطوح و افراد مختلف، اصلی ترین وظیفه جمعیت هلال احمر است. چرا که آموزش خوب و به موقع می تواند در زمان وقوع حوادث سطح تاب آوری جامعه را بالاتر ببرد و عملیات های امداد و نجات در کوتاه ترین زمان ممکن و به بهترین حالت انجام گیرد.

احسان ایزدپناه به طور کلی با اشاره به دوره های آموزش عمومی و تخصصی در استان، اظهار داشت: در بحث آموزش عمومی ۷۰۰ دوره در سال داشتیم که به ۲۱ هزار نفر در این دوره ها آموزش دادیم. دوره های عمومی شامل کمک های اولیه، مخاطرات و پایه های داوطلبی بود.

ایزدپناه با اشاره به اینکه آموزش دوره های تخصصی بیشتر سهم نیروهای امدادی و اعضای هلال احمر بود، گفت: ۸۵ دوره تخصصی داشتیم که ۲۵۵۰ نفر در موضوعات مقدماتی امداد و نجات، پیش بیمارستانی، حمایت های روانی، اصول پیمایش، ارتباطات و مربی گری پایه، آموزش دیدند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با اشاره به خدمات ارائه شده سازمان در حوزه درمان و معاونت توان بخشی، اظهار داشت: یکی از اولویت های ما دریافت مجوز داروخانه بود. که اواخر سال گذشته توانستیم مجوز مرکز فوریت های دارویی را بگیریم.

وی افزود: خریداری فوت اسکنر یا اسکنر پا از مرکز، برای دانش آموزان و کودکان استان که دچار اختلالات حرکتی هستند، جهت شناسایی و معرفی آنان به مراکز درمانی یکی دیگر از خدمات این سازمان در راستای اضافه کردن تجهیزات توان بخشی استان بوشهر بود.

ایزدپناه با اشاره به خریداری تجهیزات دیگری در بخش توان بخشی با عنوان «مگنت تراپی»، گفت: کسانی که دچار آسیب در ناحیه ربات و مینیکس پا ناشی از حوادث به ویژه در ورزش هستند، می توانند از این تجهیزات توان بخشی که در استان بوشهر نداشتیم و البته بسیار در روند درمانی موثر است، از این به بعد بهره مند شوند.

همچنین وی افزود: مراکز توان بخشی ما در سطح شهر بوشهر شامل فیزیوتراپی، ساخت اندام های مصنوعی و دندان پزشکی است که خدمات کاملی برای مردم بوشهر ارائه می دهد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با اشاره به بخش معاونت جوانان که در مورد مسائل فرهنگی و اجتماعی نیز فعالیت می کند، بیان داشت: در این بخش ۳۴ هزار نفر عضو داریم. ۱۴ هزار نفر در مقطع ابتدایی، ۱۲ هزار نفر بین ۱۲ تا ۱۸ سال و ۸ هزار نفر بین ۱۸ تا ۳۵ سال با ما همکاری می کنند. از این ۳۴ هزار نفر ذکر شده ، ۴۷۰۰ نفر به شکل فعال با ما در ارتباط هستند و مابقی در صورت حوادث و برنامه های دیگر با ما همکاری می کنند.

ایزدپناه با با ابراز خرسندی از کسب مقام قهرمانی توسط تیم دختران استان بوشهر در سطح کشور در سال گذشته، گفت: برای اولین بار تیم دختران جمعیت هلال احمر استان بوشهر با عنوان مخفف «دادرس» یعنی «دانش آموز آماده در روزهای سخت»، مقام نخست و قهرمان کشوری شد. این تیم از روستایی واقع در شهرستان جم است که برای استان افتخار آفرین شدند.

احسان ایزدپناه گفت: کسب مقام عالی با موضوع فعالیت جوانان در بین استان های کشور، کسب دستگاه برتر در اوقات فراغت، اعزام ۲۵۰ نفر در سال گذشته به مشهد و ۱۶۰ نفر به عتبات عالیات به عنوان اعضای داوطلب، جوان و فعال هلال احمر برای انجام طرح های مختلف از دیگر اقدامات و افتخارات این سازمان سال گذشته بود.

وی افزود: در بحث غنی سازی اوقات فراغت و سایر برنامه های مختلف دیگر، ۴۷۰ برنامه در حوزه جوانان داشتیم. که بیشترین برنامه ها در فصل تابستان بود و ۹۷ هزار نفر در این برنامه ها شرکت کردند.

  • منبع خبر : پایگاه خبری دادورزی