فریماه فضلی مدیر موسسه حقوقی ـ دکتری حقوق دادورزی: بیان جملاتی در هنگام عصبانیت که مبتنی بر تهدید به انجام عملی ناشایست نسبت به مال، آبرو و یا جان فرد یا افراد دیگری باشد، در اصطلاح حقوقی، تهدید نامیده می شود. با توجه به قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب سال ۱۳۹۹ ماده ۶۶۹ قانون […]
فریماه فضلی مدیر موسسه حقوقی ـ دکتری حقوق
دادورزی: بیان جملاتی در هنگام عصبانیت که مبتنی بر تهدید به انجام عملی ناشایست نسبت به مال، آبرو و یا جان فرد یا افراد دیگری باشد، در اصطلاح حقوقی، تهدید نامیده می شود.
با توجه به قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب سال ۱۳۹۹ ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی مقرر داشته است که هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، اعم از این که به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از یک ماه تا یک سال محکوم خواهد شد.
تهدید از نظر حقوقی یکی از مصادیق معاونت در جرم است که به طور مستقل مورد جرم انگاری قرار گرفته است. چرا که اگر شخصی دیگری را از طریق تهدید مصمم به ارتکاب جرم کند، به عنوان معاون جرم، مستحق مجازات است.
- منبع خبر : پایگاه خبری دادورزی
Wednesday, 30 October , 2024