دادورزی: در مراسم اختتامیه دومین جشنواره ملی «قلم وکیل»، که روز پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در سالن اجتماعات لیان با حضور جمعی از حقوقدانان، اساتید دانشگاه و وکلای دادگستری به میزبانی کانون وکلای دادگستری بوشهر برگزار شد، دبیر این رویداد فرهنگی، ضمن تقدیر از همراهی و حمایت همکاران خود، به تشریح چشماندازهای پیشرو و […]
دادورزی: در مراسم اختتامیه دومین جشنواره ملی «قلم وکیل»، که روز پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در سالن اجتماعات لیان با حضور جمعی از حقوقدانان، اساتید دانشگاه و وکلای دادگستری به میزبانی کانون وکلای دادگستری بوشهر برگزار شد، دبیر این رویداد فرهنگی، ضمن تقدیر از همراهی و حمایت همکاران خود، به تشریح چشماندازهای پیشرو و اهمیت این جشنواره در بازسازی پایگاه اجتماعی نهاد وکالت پرداخت.
محمدهادی جعفرپور با اشاره به چشمانداز توسعه این جشنواره گفت: امیدوارم با همراهی مدیران نهاد وکالت و اهالی رسانه، این جشنواره در سالهای آینده به جشنوارهای دهساله و بیستساله تبدیل شود و جایگاه خود را به عنوان یکی از ارکان فرهنگی نهاد وکالت تثبیت کند.
جعفرپور همچنین از تدوین یک کلیدواژه و مبنای مفهومی برای شکلگیری جشنواره خبر داد و افزود: در ادامه راه، نیازمند تعریف ساختاری روشن هستیم که شامل شورای سیاستگذاری، هیئت علمی و کارگروه روابط عمومی باشد. این ساختار باید به عنوان یکی از اهداف دبیرخانه دائمی در کانون وکلای بوشهر به تصویب برسد و در سال ۱۴۰۴ عملیاتی شود.
وی با اشاره به دستاوردهای دوساله جشنواره گفت: در سال اول، ۵۶ اثر به دبیرخانه رسید و در سال دوم، این رقم تقریباً دو برابر شد و به ۱۳۴ مقاله رسید. این رشد، نوید پربارتر شدن جشنواره و سلامت آن را میدهد؛ موضوعی که بدون حمایت و همراهی وکلای شریف بهویژه در کانون وکلای بوشهر محقق نمیشد.
دبیر جشنواره ملی قلم وکیل در بخش دیگری از سخنانش، از دکتر کوشا، رئیس اتحادیه سراسری کانونهای وکلا یاد کرد و گفت: اگر حمایت و تأیید ابتدایی دکتر کوشا نبود و ابلاغ اولیه از سوی ایشان صادر نمیشد، بدون شک شاهد برگزاری این رویداد نبودیم. جای ایشان در این جمع خالی است.
محمدهادی جعفرپور با تأکید بر نقش نهاد وکالت در تحولات اجتماعی و حمایت از حقوق مردم ایران افزود: امیدوارم روزی فرا رسد که در تمامی کانونهای وکلای کشور شاهد برگزاری رویدادها و همایشهای اجتماعی و صنفی با هدفی واحد باشیم.
این وکیل و روزنامهنگار شهیر با اشاره به ماهیت اصلی این جشنواره برای بازسازی پایگاه اجتماعی نهاد وکالت در جهت دفاع از حقوق مردم، گفت: وکیل دادگستری باید مدافع حقوق مردم کوچه و بازار و مردمی باشد که امروز برخی از آنان در بندرعباس داغدار عزیزان خود هستند و برخی دیگر، چون کارگران، در روز کارگر برای تأمین معیشت روزانه خود در تنگنا قرار دارند.
گفتنی است دبیرخانه دائمی این جشنواره دی ماه ۱۴۰۳ به دنبال مراسمی با حضور روسای اسکودا و کانونها، حقوقدانان و روزنامهنگاران ملی و استانی در کانون وکلای دادگستری استان بوشهر در محل کانون بوشهر تشکیل شد.
- منبع خبر : پایگاه خبری دادورزی
Thursday, 1 May , 2025