رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز به حاشیههای ایجاد شده درباره نحوه محاسبه نمره قبولی در آزمون وکالت سال ۱۴۰۲ واکنش نشان داد. به گزارش اختبار، در هفته گذشته برخی گروهها و کانالها در فضای مجازی با انتشار پاسخ استعلامی از مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی چنین استدلال میکردند که میبایست نمره تراز برای قبولی در […]
به گزارش اختبار، در هفته گذشته برخی گروهها و کانالها در فضای مجازی با انتشار پاسخ استعلامی از مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی چنین استدلال میکردند که میبایست نمره تراز برای قبولی در هر کانون به شکل جداگانه محاسبه شود.
این موضوع باعث ایجاد این شبهه در برخی داوطلبان شد که قرار است برای محاسبه نصاب علمی شناور قبولی در آزمون وکالت سال ۱۴۰۲ روش جدیدی به کار گرفته شود.
در واکنش به این حواشی، حسن صفادوست، رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز، در گفتوگو با خبرنگار اختبار گفت که نحوه محاسبه تراز مانند آزمون گذشته است و هیچ تغییری نکرده است.
مهران عبدی، سخنگوی این کانون نیز در اظهارنظر مشابهی تاکید کرد: شرایط همانند گذشته است و تغییری از این جهت نداشتهایم.
قانون تفسیر مواد (۳)، (۴) و (۵) قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار
منظور از عبارت «امتیاز میانگین نمرات» در مواد (۳)، (۴) و (۵) قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، میانگین وزنی نمرات ترازشده، مطابق شاخصهای آماری در آزمون سراسری که توسط سازمان سنجش آموزش کشور اعمال میشود، است.
لازم به ذکر است در آزمون وکالت سال گذشته که بر اساس قانون تسهیل برگزار شد، یک نمره تراز برای پذیرش تمام داوطلبان سهمیه آزاد کشور و یک نمره تراز برای پذیرش تمام داوطلبان سهمیه ایثارگران کشور تعیین شد و هر داوطلبی در صورت کسب نصاب علمی سهمیه خود، قبولشده محسوب میشد.
- منبع خبر : پایگاه خبری اختبار
Friday, 22 November , 2024