به گزارش دادورزی؛ نماینده شورای اجرایی کانون وکلای دادگستری استان بوشهر با اشاره به موضوعات مهم و بحث برانگیز مواد پیش نویس لایحه استقلال کانون وکلا، گفت: بسیاری از وکلا معتقدند، ماده ۵۴ آیین نامه لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری که به موضوع تکالیف و وظایف کارآموزان وکالت اشاره دارد، باید اصلاح شود یا حداقل […]
به گزارش دادورزی؛ نماینده شورای اجرایی کانون وکلای دادگستری استان بوشهر با اشاره به موضوعات مهم و بحث برانگیز مواد پیش نویس لایحه استقلال کانون وکلا، گفت: بسیاری از وکلا معتقدند، ماده ۵۴ آیین نامه لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری که به موضوع تکالیف و وظایف کارآموزان وکالت اشاره دارد، باید اصلاح شود یا حداقل امکانات لازم و عادلانه برای کارآموزان فراهم شود.
دکتر سیروس شهریاری در ادامه افزود: وکلا معتقدند در این ماده، تکالیف و وظایف دشوار و گسترده ای برای کارآموزان تعریف شده است و این اتفاق خارج از ظرفیت حرفه ای یک کارآموز وکالت است.
وکیل شهریاری عضو هیئت مدیره و رئیس کمیسیون آموزش کانون وکلای استان بوشهر عصر دوشنبه ۱۳ آذرماه در نشستی که به منظور تبادل نظر وکلا و کارآموزان نسبت به متن پیش نویس لایحه قانونی استقلال وکلای دادگستری در سالن اجتماعات کانون وکلا برگزار شد، به موضوعات مطرح شده در متن پیش نویس نظامات کانون وکلا (اسکودا) اشاره کرد و اظهار داشت در بررسی این متن به پرسش های برخی وکلا در مورد محدودیت ها، نقاط قوت و ضعف پاسخ داده شد و به طور کلی می توان گفت «اغلب وکلا» نسبت به موضوعات مطرح شده در متن پیش نویس نظامات ابراز «موافقت» کردند.
شهریاری با اشاره به آسیب هایی که برخی موسسات حقوقی در نظام حقوقی کشور ایجاد کرده اند به عنوان یکی از موضوعات مطرح شده در این نشست و متن پیش نویس، گفت: تلاش کردیم هم در مواد قانونی نظامات کانون وکلا الزامات لازمی لحاظ کنیم و هم با همراهی قوه قضاییه جهت شناسایی آسیب های حقوقی این موسسات اقدام لازم اتفاق بیفتد.
این وکیل دادگستری افزود: هر چند موسسات حقوقی در اداره ثبت، تاسیس و ایجاد می شوند اما باید نظامات و التزامات وکلای دادگستری را رعایت کنند و با نظارت کانون های وکلا فعالیت داشته باشند.
سیروس شهریاری با تاکید بر اینکه محدودیت های اعمال شده در متن پیش نویس، محدودیت های صنفی است و موجب بالا بردن شأن وکالت و تنظیم روابط وکلا با مردم است، اظهار داشت: آنچه در پیش نویس ها اعمال شده است در نهایت کمک به صنف وکلا خواهد بود. و اگر جایی هم محدودیتی است این محدودیت ها با درنظر گرفتن ظرفیت اجتماعی وکلا و حقوق ملت، مطرح شده است. به طور حتم وکلا با همان محدودیت ها، در حوزه ی حقوق اجتماعی محبوب تر خواهند شد.
گفتنی است مسائل اجتماعی و رفتارهای حرفه ای موضوعات دیگری در متن پیش نویس دستورالعمل بودند که در این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفتند.
- منبع خبر : پایگاه خبری دادورزی
Thursday, 21 November , 2024